Dag 41. Langbein tok overdose.

Mye rot i finansene for Hvitløk i vask betyr at ekstern finansiell rådgivning må anskaffes. Valget faller naturligvis på norges ledende rådgiver-kiwi, rådgiver-kiwi.
Rådgiver-kiwi er god på tre ting:

  • gi råd
  • pusse både beina og nebbet sitt som er av ekte gull
  • stolleken


Finanser er vanskelig. Rådgiver-kiwi vil ha det old-school og drar med en gammel regnemaskin fra 90-tallet. Den er nesten så stor at den ikke får plass i vask! Før i tiden var det regnemaskiner like store som hele vasken forteller rådgiver-kiwi. Men ikke nå lenger.


Hvitløk må lide for å få finansene i orden. Hvitløks netto BNP er ikke alt for stort om dagen.

Nå blir det en kort quiz.
Rapsolje er laget av raps
babyolje er laget av ___

Etter å ha regnet langt og lengere enn til sahara, mens Hvitløk er most under regnemaskinen kommer det endelige resultatet.
Resultatet av finans-rådgivningen blir at Hvitløk i vask kun har to kroner å rutte med fremover.


Dagens hvitløksfact: Allivium Jens Stoltenberg Atrivatum er ikke det latinske navnet for hvitløk.

3 kommentarer:

  1. Med unntak av Star Trek og et par TV-serier tror jeg hvitløks eventyr i vask er noe av det det refereres mest til over kjøkkenbordet her i kollektivet. I går hadde vi en ganske lang gjenfortelling av historien om Kiwifuglen og regnemaskinen fra 90-tallet. Bare så det er sagt.

    SvarSlett
  2. Vi fikk kortet i går, åh, det var herlig! :) Vi funderer på å sende hvitløk i vask et postkort tilbake, men har liksom ikke funnet noe tema ennå. Vi skal pønske på det noen måneder til, kanskje vi kommer noen vei.

    SvarSlett