Dag 38. Hvitløk seirer over Kikkoman-mafiaen. + Appell til Norges befolkning

Hvitløk er fornøyd med dagens overskrifter, en nemesis er endelig tatt! En æra er over. Aldri mer terror i vask. For å Lese mer må du desverre trykke på bildet under. Det er dagens overskrifter, som bringer gode nyheter for en gangs skyld!Ikke noe mer å bekymre seg for. Resten av soyasausene kommer nok ikke til å kunne kjempe videre uten en sterk leder i ryggen. Og Rund"slem"stykke kommer nok til å bli spist levende i fengsel, hvis ikke han først råtner i fangenskap.
Dette må feires med reklame for en annen blogg, som ikke trenger mer introduksjon enn et rart bilde:
Desverre er den på engelsk : -(
Innehaveren av bloggen betalte over 100 kroner til seg selv for denne reklamen.

Nok snakk om finanser, tid for dagens hvitløksfact/appell til det norske folk:
Hvitløks helbredene egenskaper er bekreftet i flere uavhengige (og avhengige) vitenskapelige forsøk. Ved høyt inntak av hvitløk kan man risikere risikoen for alle mulige sykdommer med over 0,1 %! Ved inntak av hvitløk blir hvitløken tilintetgjort i den etsende syren mange mennesker har i magen.
Desverre ender mange hvitløksliv i en slik sikker, men også grusom død :-( .
Det er derfor noen wannabe-advokater kjemper for å sikre hvitløker landet rundt mot grusomme overgrep, som desverre skjer altfor ofte i Norge i dag, Norge i morgen samt Norge om 20 dager (15 virkedager) .

Støtt wannabe-advokater landet rundt mot denne mishandlingen av hvitløk! Send regningene dine til statsministeren og hans medhjelpere, slik at de etter hvert går konkurs (ikke send NRK-lisensen dit, den gidder de ikke betale)

Hvis du ikke vet hvordan man videresender fakturaer/regninger kan du trykke på denne lille hvitløken som heter "share", den hjelper med å spre budskapet til flest mulig.

2 kommentarer:

  1. sv: Følg med, kanskje du kommer med på neste. Har aldri lest bloggen din før jeg, sorry ass;p

    SvarSlett
  2. Trist bitch det der... lol

    SvarSlett