Dag 37. Ny verdensrekord.

Hvitløk i vask (HIV) satt for litt siden en verdensrekord, nemlig verdens første Hvitløk i vask som fikk fanbrev. Den rekorden er nå slått, av Hvitløk i vask.
Antall fanbrev mottat: 2. Antall fans på facebook: 88 (i skrivende stund).
2 av 88 mennesker i Norge sender fanbrev til ting de er fan av. Da får man bare vente til 132 mennesker er fans, for da blir det nok et kort til!
Hilsen PÆNILE. Takk PÆNILE, for din støtte. Uten PÆNILE hadde ikke skuresvamp hatt noe å være missunnelig for. Uten PÆNILE hadde ikke HIV sin blogg hatt noe å skrive om på dag 37. Uten PÆNILE hadde det nok vært bilde av en stikkontakt istedenfor et fanbrev. Men det går jo faktisk ann å ha med begge deler.

Men nå er det ikke lenge igjen før lokket koker over for skuresvamp. Hver gang Hvitløk får fanbrev blir han mer misunnelig.


Hvitløksfact: De eteriske oljene som hvitløken inneholder, hevdes å ha god medisinsk effekt på en lang rekke områder.

5 kommentarer:

  1. Makan, vi i H.I.V. foreningen har sendt brev til PFU. Grenseløs og tåpelig humor...

    SvarSlett
  2. dette er ikke krass kritikk, men er det der et fanbrev?

    SvarSlett
  3. Hva står det i det brevet tør jeg spørre, at en blogg bruker samme forkortelse som dere. Har dere copyright på forkortelsen HIV kanskje? Nei.
    Og ja, det kan være tvil i om det der er et fanbrev, men det ble i hvert fall sendt til Hvitløk i vask, så da regnes det som et fanbrev.

    SvarSlett
  4. Hvitløk er i det minste ikke selvhøytidelig...
    Mange kreative sjeler har fått slakt og krass kritikk opp igjennom tidene. Færre har fått fanbrev før de ble akseptert av det etablerte.

    SvarSlett