Hvitløk i vask anmelder hvordan det er å ikke dra til Portugal, har et batteri oppå seg og benytter "gammel-effekt" på bildet fra vask.


Å ikke befinne seg i Portugal kommer er årets nykommer på topplista over steder man ikke befinner seg i da man skriver en anmeldelse av stedet. Portugal kan beskrives av mange som "helt gresk" bare med portugisisk istedet for gresk. 

Skal du selge gressklipperen din i sommer, er Portugal stedet å ikke dra til for deg. Der kan du nemlig ikke selge gressklippere på mandager, onsdager og natt til lørdager. 

- Brønnøysundregisteret?
Mange som ikke legger reisemålet til steder som Portugal, etc. vil på et tidspunkt stille seg spørsmålet " Brønnøysundregisteret". Det kan være mange grunner til dette. Men den mest sansynlige grunnen er nok at de ikke vet hva dette fantastiske registeret som ikke har base i Portugal har å by på.

Tok til takke med kulisse
Flere som har sett Portugal på kartet har ofte tatt til takke med kulisse da de bestiller seg et nytt kjøkken. Dette kan de gjøre da de ikke legger reisen til Portugal. For da sparer man penger. Hvis man ikke drar til Portugal.

Å ikke dra til Portugal, terningkast 5.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar