En overskrift trenger ikke si så mye om hva blogginnlegget handler om

Et bilde av hovedpersonen i denne bloggen.
Den siste tiden har det kommet en del forespørseler med følgende. Hva er egentlig vitsen med Hvitløk i vask? Vel, hva er vitsen med å dra fram en tvangstrøye når du løper orientering?

Noen går videre og sier. Jeg skjønner ikke Hvitløk i vask. Da sier undertegnede: Hva er det egentlig å skjønne? Det er en blogg om en hvitløk i en vask.  Er det så vanskelig å skjønne? Tydeligvis er det en del som ikke skjønner at det ikke er noe å skjønne, skjønner?

Hvis du er en av de som aldri har stilt deg spørsmålet om det er noe å skjønne på denne nettsiden. Så lover jeg deg, du har noe til felles med alle de andre som aldri har stilt seg det spørsmålet. Hvis du møter noen av dem da. Da kan du spørre om de skjønner greia. Med den hvitløksgreia i vasken.

Så hva kan du forvente deg å finne her. Ikke bare intervjuer, reportasjer og artikler med norges mest kjente hvitløk. Nei. Litt mer faktisk. Littegranne fashiontips, MS paint og billige salgstriks i form av produktplassering av kjente merkevarer som sender produkter som må fremmes på bloggen. Det kan du vente deg. Fremover.

3 kommentarer:

  1. Jeg fant video av rådgiwer-kiwi fra når han var liten!

    http://www.youtube.com/watch?v=LvrcdQWzH-8&feature=player_embedded

    SvarSlett
  2. lol totally random

    SvarSlett