To Leker Med Dispenser du ikke bryr deg om, gifter seg!


Rørende scener da verdens to viktigste personer, Prins Kamel Med Fez og Prinsesse Minni Mus På Dispenser skal gifte seg. Dette er det mest betydningsfulle som har skjedd dette årtusenet melder samtlige av norges medier.

Hvert eneste lille atom som eksisterer i forbindelse med bryllupet skal omtales og fotograferes melder en person som jobber i seksjon for hendelser som ikke er interessante i Dagbladet.

Paret Minni og Kamel tilhører en gren av samfunnet som det er ekstremt kjedelig å lese om, og derfor er det viktig at alle skjønner hvor vesentlig det er at bryllupet deres dekkes av alt som kan krype og gå av journalister i Norge.

Her er listen over hendelser som er nesten like betydningsfulle som bryllupet mellom Minni Mus På Dispenser og Kamel Med Fez:

  1. Da paret bruker skattepenger på verdens dyreste husholdningsaft datert 1911.
  2. Paret får besøk av en eldgammel dame som ingen vet hvorfor styrer et land.
  3. Da søstera til Kamel Med Fez starter skolen Igleskolen , en egen skole for folk som burde vært tvangsinnlagt på psykiatrisk institusjon fordi de ser og hører igler overalt. 
Artisten Jay-Z har sluppet en sang til ære for dette bryllupet. I got 99 problems and watching this shit on TV is definitely one.

Topp 2 juledager:
  1. Første juledag
  2. Andre juledag 


4 kommentarer:

  1. Så vakkert! Nå begynte jeg å gråte.

    SvarSlett
  2. Åhhh, send mine gratulasjoner til brudeparet.

    SvarSlett
  3. Hver eneste gang jeg leser denne artikkelen blir jeg sulten. Nå er det snart ikke flere bananer igjen her. Kan du slette innlegget?

    SvarSlett