Okkupasjon av vask!


I ly av natten har den beryktede organisasjonen Leker Med Dispenser gjennomført en fullskala okkupasjon av vasken til Hvitløk i vask. 140 000 perler blokkerer nå all ferdsel til og fra vask.


Rådgiver-kiwi, som nå befinner seg i eksil ved en nærliggende stikkontakt fordømmer okkupasjonen og kritiserer Leker Med Dispenser for å utøve uprovosert maktbruk mot sivile hvitløk som bare var på besøk i vask.

Usikre kilder hevder at antallet hvitløk som mistet livet i aksjonen kan være så høyt som 10.

Leker Med Dispenser forsvarer maktbruken ved å hevde at det var hvitløkene som var på besøk i vask som gikk til angrep først.
- Det sier seg selv at man må bruke hvitløkspresse på aktivist-hvitløk som nekter å forlate vask når vi sier at de ikke får lov å være i vask  forteller en anonym leke med dispenser.

 Lederen for Leker Med Dispenser, Donald Med Dispenser forsvarer okkupasjonen av vask ved å hevde at området i og rundt vask er gitt til han fra høyere makter, og at han kun tar tilbake områder som han rettmessig har krav på.

Et rødt spøkelse kjent fra Pac-Man som er over dobbelt så høy som Donald Med Dispenser bekrefter dette.
- Jeg bekrefter at jeg er den høyere makten som har gitt området til Donald. Jeg er over dobbelt så høy som han nemlig! Planen nå er å lage en liten konsentrasjonsleir i vask, hvor ingen hvitløk skal slippe ut eller inn, avslutter det røde spøkelset før han fortsetter sin evinnelige jakt på en gul sirkel som sist skal ha blitt sett i en mørkeblå labyrint.

Hovedpersonen i det hele, Hvitløk i vask, er det på det nåværende tidspunkt usikkert hvor befinner seg. Men i en MMS skriver han at han skal søke asyl i en av nabovaskene og at han lover sanksjoner mot Leker Med Dispenser.



Topp 2 bilder som sier mindre enn 1000 ord:







10 kommentarer:

  1. Minner mistenkelig om noe annet som skjedde.

    SvarSlett
  2. Hvordan kom du på dette egentlig?

    SvarSlett
  3. Haha. Fantastiske referanser!

    SvarSlett
  4. Refererer du til http://www.dagbladet.no/2010/06/02/nyheter/utenriks/hjelpekonvoi/tyrkia/gaza/11975730/ ?

    SvarSlett
  5. SV; Heisann hehe takk. Nei jeg har nok ikke vurdert det :-P

    SvarSlett
  6. Redd Hvitløk. Vi må tilkalle Mattilsynet!!!

    SvarSlett
  7. Vet du hvordan man kan melde seg inn i leker med dispenser?

    SvarSlett
  8. sv; Hallohallo! Tenkte litt over det du sa, og for din skyld skreiv jeg et innlegg om hvitløk! Haha, så creds til meg! Kanskje du er så snill å forteller meg hvordan du får til de facebook-greiene dine? Vil også ha :-D

    SvarSlett
  9. Hvitløk må reddes! Ring Fantorangen!

    SvarSlett
  10. Noen som har lagt merke til at "vask" og "Gaza" er det samme ordet, hvis man lar a-en stå der der er og bytter ut v-en med en g, s-en med en z og k-en med en ekstra a? COINCIDENCE?

    SvarSlett