Dag 34. To nye fiender og en rådgiver-kiwi med gullnebb.

Hvitløk har i det siste hatt det fredelig i vask. Den uhyre lokale tåkebygen som har vedvart er over, og julaften nærmer seg med museskritt. Alt er fryd i tillegg til å være gammen! Det er ikke ofte. Det som heller ikke er ofte er at en ny trussel har oppstått.


Dette bildet ble tatt en del meter unna vask (hvis man måler i luftlinje). Dette kan se ut til å være Sumo-hvitløk med sin lille medhjelper Mikro-hvitløk. De har et tau med løkke på, som viser at de har onde hensikter. I verste fall kan Hvitløk i vask ende opp som hovedpersonen i det kjente og kjære spillet "Hangman".

Dette scenariet må unngås for enhver pris, inkludert gule. Derfor har stortinget laget en ny nasjonal transportplan (NTP) som prensenterer hovedtrekkene i regjeringens transportpolitikk.

Planen hjelper ikke Hvitløk i vask stort, men er et skritt i riktig retning mener Hvitløks Australske rådgiver, rådgiver-kiwien.

Rådgiver-kiwien har gitt så gode råd at han har råd til nebb og ben av gull (Au)!

For å unnskylde de manglende hvitløksfactene de siste innleggene, så gjøres det med samme unnskyldning som barneskolelærere kommer med når de gjør en feil. "Det var for å teste dere".

Så her er dagens hvitløksfact, servert på en rykende fersk dataskjerm:

Dagens hvitløksfact: utgår, det blir heller en vits istedenfor.

Alle grønnsakene hadde egen vask, utenom Løk, han var en aprilspøk.

2 kommentarer:

  1. Digger det første bilde, hvordan klarte de hvitløkene å lage den fiiiiine løkken?

    Digget vitsen og, den var fin <3

    SvarSlett
  2. Dette var da en morsom og spesiell blogg!
    Tuller du, eller? :-)

    SvarSlett