Dag 48. Arbeidsløs ugle er dumt.

Det har kommet rapporter og beskjeder om at det er oppdaget en mengde hvitløk med X som øyne et sted. Hvis en hvitløk har x som øyne har den mest sansynlig hatt et endelikt. Hva har skjedd? SVAR!


For litt hyggeligere nyheter er det oppdaget en ny type arbeidsløs ugle. Hvis du vil hjelpe å sysselsette denne uglen, trykk her -----> her.

Info om folk som ikke er skilt ved barselen:

3 Skumle og uidentifiserte skygger skygger over de døde hvitløkene. Det er tydelig at hva som enn gjemmer seg bak disse skyggene har hatt noe å gjøre med administrasjonen og planleggingen av denne hvitløksmassakeren. Kanskje til og med utførelsen og!


CDen som tilfeldigvis ligger der gir et innblikk i hva som lager disse skyggene.


Kan det være den beryktede kikkoman-mafiaen som har fått nytt lederskap og gjenoppstått etter å ha blitt beseiret av Hvitløk i vask? Eller er det sveitsiske gruvearbeidere som har fått ny tariffavtale?
Verdens 3233. morsomste vits:

Gravid nonne: Kelner, det er en skapelsesberetning i suppen min.
Han som kom på andreplass i verdensmesterskapet i bowling, 2003: Et øyeblikk, så skal jeg ringe brannvesenet.

Dagens hvitløksfact: Hvitløk i vask finnes som profil på facebook. Hvis du vil imponere vennene dine med at du har mange venner kan du legge Hvitløk i vask til som venn. Da er du en venn nærmere målet ditt om å ha mange venner på facebook.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar