Dag 46. Jensenbanden er den nye Olsenbanden


Hvitløk i vask har tatt sommerferie! Han har dratt dit slemme soyasauser og skumle skuresvamper aldri kan finne han. I sluket på vasken er det både godt innemiljø, høy BNP og jevn tilførsel av vann. Alt en hvitløk trenger!


Desverre fører til at denne bloggposten må fylles opp med annet innhold. For eksempel nyheter, reklame, annet, statistikk, sopp, vitser , vilkårlige bokstaver og admcxnwebrenert.TK


Liste over mest brukte brukte lister:

  • punktliste
  1. nummerert liste

Liste over vilkårlige ting:
  • Hvilken ikke-robot som skrev dagbok og levde under andre verdenskrig, født 12. juni 1929, kjønn: Kvinne, er man garantert å aldri betale porto for?

  • Svaralternativ 1: Anne Frankert

  • Svar 2: Frankertstein?

  • Frankert Sinatra????

  • JESUS KRISTOFFERSEN???????????????????????????????

Reklame:


Hvis du fortsatt overlevde er det mulig å besøke en av de andre bloggene som lenkes til på denne siden. Alt som linker hit blir linket tilbake til på den lista på siden, det eneste unntaket til denne regelen er hvis Hitler hadde hatt moteblogg, så hadde den ikke blitt lenket til. Alt annet blir. Så derfor oppfordres det, hvis du har verdens dårligste blogg, å lenke hit! Det oppfordres også hvis du har verdens beste blogg. Til og med hvis du har verdens mest middelse blogg.

Enda mer reklame:

Har du mer fritid å slå ihjel i sommer er det mulig å sjekke ut noen av de andre bloggene skaperen av HIV, MALARIA og KUSMA har laget:


LOL, old pictures!!1 :

Skuresvampenes matblogg:

Den bloggen du leser nå:

Standard klisjé bloggspørsmål på enden av innlegg for å få folk til å kommentere:

Hvor mye kvae har du fått på deg de siste 322 kvarterene ( inkl. frikvarter)?

3 kommentarer: