Dag 44. Veslevoksen treåring døde av alderdom

Hvis du lurer på hvorfor kjøttøks plutselig dukka opp i vask sammen en gjeng skuresvamper kan du trykke her.

Overhengede fare for at Hvitløk i vask blir kuttet opp i flere deler og blir spredd ut over en matrett eller tatt oppi en suppe. Hvis intet gjøres, kommer Hvitløk til å ende opp som ingrediens. Å bli ingrediens er ikke en del av nyttårsforsettene til Hvitløk.

Det eneste som kan redde dagen nå må være Bachs samlede verker, gjerne med den ekstra gravitasjonskraften man får av å ligge oppå speilet som er over vask.
Nå er det bare for Bachs bok å kaste seg ned på kjøttøks for å dytte den bort fra Hvitløk!


I det Bachs bok faller ned, prøver kjøttøks å komme på en liste som kan gjøre at Bachs samlede verker blir tilintetgjort.
Liste over ting man ikke ser ofte i Longyearbyen:

  • Mahmoud Ahmedinejad
  • Blinde mammuter
  • Verb
Lista hjalp ingenting. Kjøttøks blir slengt over ende av Bachs tunge notater. Hadde bare Bach spilt ludo istedet for å komponere så hadde dette gått mye bedre for kjøttøks vedkommende!

Nei, jeg angrer ingenting er kjøttøks' siste ord. En uangrende kjøttøks blir kastet inn i dusjen og blir overmannet av Bachs "Sonate V f-moll für Violine und Cembalo", også kjent som det eldste trikset i noteboka.


Uheldigvis gjorde kjøttøks irreversibel skade på vannmelon. Det fører til at bokstaven X blir de nye øynene hans. Hvis man har fritid til overs kan man skrive ( X_X ) , det ligner litt på vannmelon.

Fortsatt omringet av skuresvamper, og med en død vannmelon i vask, er det like lite håp for Hvitløk som det er tid igjen til en robot blir verdens første robot som vinner melodi grand prix.

Med alt håpet, så skal man ikke se bort i fra at Hvitløk bruker sine overtalingskunnskaper til å overtale skuresvampene til å heller lage sin egen matblogg i stedet for å ta over vasken til Hvitløk i vask.

Skuresvampene blir overtalt av Hvitløk. De går med på å lage matblogg mot at de ikke erobrer vask. Bra deal for Hvitløk, det.

Uheldigvis for matglade entusiaster er skuresvampene hverken den nye Arne Brimi eller den nye Ingrid Espelid. De er ikke en kombinasjon av begge heller.

Hvis du har lyst til å sjekke ut matlagingskunnskapene til skuresvampene er det mulig å skrive inn
http://www.skuremat.blogspot.com/
Eller trykk på dette bildet:
Dagens hvitløksfact: Hvitløk finnes på excel-format. Hvis du vil motta en excel-fil med Hvitløk på må du sende mail til hvitlokivask@gmail.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar