Dag 29. Ut på tur, Hvitløk er alltid sur.

Det er ikke altid like moro å være i en vask hele tiden. Ikke halve tiden heller. Så da må man dra ut i det fri. I det fri er det mye stein, bygninger og jord.
Mur er ikke mykere enn det materialet vasken er laget av mener Hvitløk.

Det er ikke alle hvitløk som har det like bra som hvitløker i vask. Denne hvitløken ser ikke så alt for frisk ut. Kanskje noen der ute finner den og tar den med til sin vask. Eller kanskje en hund spiser den opp. Eller kanskje den blir utpekt som hovedgrunnen bak finanskrisa.


I det Hvitløk skal posere på stein, legger han merke til noe i bakgrunnen av bildet! Blader! Steiner! Og en kjendis! Kan det virkelig være?


Ja! Det kan være! Selveste mannen bak mokkabønner! Vidar "Nidar" Soyalectin-Larsen. Helt utrolig å møte på han ute. Hvitløk blir lamslått! Det er ikke lett å få fram ett ord når man møter på verdens eneste oppfinner av mokkabønner.

Det eneste hvitløk kommer med er dagens hvitløkfact.

Dagens hvitløksfact: Hvitløk er i følge Urtelista fra Statens legemiddelverk klassifisert. Klassifikasjonen er "ikke-legemiddel", altså handelsvare, og kan omsettes av alle frie menn, kvinner, barn og hester/eseler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar