Dag 23. Kraftsalve mot statsministeren av Norge.

Den siste tiden har hvitløk gjort research på hvor lite hvitløksvennlig samfunnet har blitt de siste årene. Hvitløk har laget en liste med ting Statsministeren bør endre på før han kan kalle Norge et land. Nå mener hvitløk at Norge kun fortjener betegnelsen "Stort fylke", og ikke et "Land".

FOTGJENGEROVERGANG! Hva med hvitløker som hverken har fot eller er med i gjenger. Hvordan skal de komme seg over gata? Hvor er det blitt av hvitløkovergang, kjære herr Statsminister ?
Sånn bør skiltet for hvitløksovergang se ut.

Hvitløkspresse!, !, ?. Dette torturinstrumentet har vært på markedet alt for lenge, hvor er den tilsvarende menneskepressen? Fjernes omgående for alle hvitløkers sikkerhet!

Dinside. En internettside som oppfordrer til kannibalisme og drap på hvitløker med artikkelen "Fem grunner til å spise hvitløk"
http://www.dinside.no/801094/fem-grunner-til-aa-spise-hvitlok
Det er kun tre ord å si om den siden: Mummidalen og Fjern!

Det var lista som skal sendes til statsministeren straks hvitløk har lært seg hvordan postvesenet i Norge fungerer.

I protest mot biers monopol på honninglaging har hvitløk tatt seg sin første make over/under/adjecent. Dette er hans nye look.


Neida det var en limstift.

Takk til stylisten Thomas Janssen som stod for styling. Hvis du liker bilder som er tatt lengere fra må du følge med på neste bilde.
Hvitløk vil også takke Einstein for å ha funnet opp formelen E=mc² , uten den hadde ikke bloggen til hvitløk vært mulig.

I dag blir det ingen hvitløksfact grunnet streik på hvitløksfactmakeriet i Sibir.

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

1 kommentar:

  1. Til: Hvitløk i vask
    Kan vi få et gjensyn med Kikkoman™©­®-mafiaen?
    Nikolai

    SvarSlett